Juliette And The Licks odvolali koncert v Roxy

31.10.2006 09:50 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Juliette And The Licks N
© Barry Brecheisen
Kapela Juliette And The Licks se zpěvačkou Juliette Lewis zrušila koncert v pražském klubu Roxy, který se měl konat v neděli 5. listopadu. Důvodem jsou problémy s dopravou, jež nastaly po čtvrtečním zrušení koncertu ve Varšavě, který předcházel pražskému vystoupení.

Kapela koncert v Roxy zrušila, přestože pořadatel, společnost Bronx Production, má platnou smlouvu a splnil všechny její podmínky, včetně finanční zálohy. Pořadatel se velmi omlouvá všem fanouškům, snažil se vyjít vstříc managementu kapely, k dohodě však nedošlo. Zároveň se pokouší dohodnout náhradní termín. Vstupenky je možné vrátit v síti Ticketpro v místě, kde byly zakoupeny.

Čeští diváci tak mohou Juliette Lewis vidět jedině 2. listopadu, kdy bude průvodkyní živého webového přenosu ze zákulisí udílení cen MTV Europe Music Awards. Na adrese www.mtvema.com si fanoušci budou moci vybrat mezi paralelně probíhajícími přímými přenosy z hlavního večera uváděného Justinem Timberlakem, živého koncertu kapel Keane, The Killers či Outlandish na náměstí a zákulisní show moderované zpěvačkou a herečkou Juliette Lewis a její kapelou.

Vystoupení v pražském Roxy mělo být součástí turné k nové desce "Four On The Floor". Juliette Lewis je známá především filmovým fanouškům – hrála v řadě hollywoodských filmů, např. hlavní roli vedle Woodyho Harrelsona ve filmu "Takoví normální zabijáci" či větší či menší role ve filmech "Od soumraku do úsvitu", "Mys hrůzy", "Manželé a manželky" atd. Kapelu zformovala v roce 2003, když opustila filmovou kariéru. Licks vystoupili poprvé v klubu Johnnyho Deppa "Viper Room", poté následovaly dva roky živého hraní po klubech v USA i Evropě. V roce 2004 Juliette Lewis zpívala na albu kapely Prodigy "Always Outnumbered, Never Outgunned". Kapela vydala EP "Like A Bolt Of Lightning" na značce Fiddler Records a v květnu 2005 debutové album "You're Speaking My Language". Ta se okamžitě stala nejstahovanější deskou na www.downloadpunk.com. Videoklip k titulní písni natočil režisér Alex Smith (Coldplay, The Darkness, Futureheads). Juliette si také zahrála ve videoklipu HIM "Buried Alive By Love".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY