Vlasta Horváth foukl do peří

26.10.2006 15:36 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vlasta Horváth N
© vlastahorvath.cz
Zpěvák, skladatel a instrumentalista Vlasta Horváth spojil síly s producentem Jiřím Janouchem a ve studiu BaseFloor Michala Dvořáka společně vytvořili druhou řadovou desku "Do peří nefoukej". Datum vydání je stanoveno na 13. listopadu.

Deska ukrývá pod kapotou na jedenáct nových songů, přičemž až na jednu skladbu, kterou otextovali Viktor Dyk, Milan Princ a Pavla Milcová, je autorem hudby jen Vlasta. Většina písní je v češtině - tedy až na "Coming Home" a "Kiss" . Poslední jmenovanou ocejchoval textem Američan Mayim Alpert, který dohlížel i na správnou výslovnost.

Horváthův hlas zaznívá také v titulní písni nového televizního seriálu "Horákovi". Na podporu nové desky pořádá Vlasta Horváth autogramiády: 17. listopadu se objeví v Karlových Varech, pak třikrát v Praze (na dvou místech 18. listopadu a pak 22. listopadu), 23. listopadu v Ústí nad Labem, o den později v Liberci a následují den v Pardubicích. Posledního listopadu potěší fanoušky v Plzni a pak téměř den po dni navštíví České Budějovice, Ostravu, Opavu, Zlín a Brno.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY