21. století se v SuperStar stalo osudným pro Karolínu Pavlíkovou

23.10.2006 23:12 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Karolína Pavlíková N
© Jiří Kosnar / musicserver.cz
První finále třetí řady Česko hledá SuperStar s sebou přirozeně neslo i první finálové vyřazování. Své postřehy a názory jsem sepsal již v pravidelném komentáři, to jsem ale ještě neznal názor poroty, kdo by měl soutěž opustit. Nutno říci, že jsem se s ní zcela shodl. Mužská část poroty tipovala na vyřazení Karolínu Pavlíkovou, zatímco Ilona Csáková ukázala prstem na Aleše Burketa. A ti, kdo se trefili do hlasu lidu, byli pánové Hejma a Klezla. Do příštího kola se nepodívá Karolína Pavlíková, přičemž důvody jejího vyřazení jsou zcela zřejmé. Měla se jednoznačně rozhodnout, zda bude extravagantní a tomu přizpůsobit svůj repertoár a projev, nebo naopak. Kombinace punkového číra a písničky od Heleny Vondráčkové není dost dobře možná.

V tomto ročníku nám také finalisté poprvé předvedli původní společnou píseň, tentokrát s názvem "Máme svůj cíl", která je na kvalitativně snad ještě horší úrovni než ty předchozí. Se slzou v oku vzpomínám na skladby z první řady. Chtěl bych napsat, že i podání bylo jako vždycky, ale vzhledem k tomu, že Karolíně Pavlíkové radši ani nezapnuli mikrofon, si to nemohu dovolit.

V příštím kole nás čekají rockové balady. Pro ty finalisty, kteří jsou založeni na tvrdším podkladu, to může být výhra, zatímco lidem jako Roman Lasota to může definitivně srazit vaz. Uvidíme v neděli.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY