Sázavafest pokračuje klubovými festivaly v Abatonu

20.10.2006 10:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Klubobraní 2006 N
© in promotion
Po loňské premiéře se odehraje repríza toho nejzajímavějšího, co se v posledních měsících v česko-slovenských klubech událo. 11. listopadu v pražském Abatonu proběhne Sázavavafest podzimní alias Klubobraní 2006. Už na 2. listopad je pro Abaton navíc připravena akce pod hlavičkou Sázavafestu s vlajkou World Music Fest.

World Music Fest nabídne africké beaty, balkánskou či klezmer hudbu, tvorbu ovlivněnou arabskými prvky, klasickou cikánskou nótu, nebude chybět i oblíbený dechnosound a třešínkou bude určitě taneční a bubnová show v africkém rytmu. Kdo že to tedy vystoupí? TROMBENIK, AHMED MÁ HLAD, GOTHART, NEOČEKÁVANÝ DÝCHÁNEK, BENGAS, TIDI TADE a NANA ZORIN. Druhou scénu ovládne s průřezem toho všeho výše citovaného afričan BURAMA AKA NOMAD SOUND SYSTÉM. Akce začíná v 18:00, cena na místě bude 200,- Kč, velice přívětivá cena 120,- Kč + poplatky pak byla stanovena pro předprodej.

Program Klubobraní letos okoření hvězdička z Německa, skupina PSYCHONOISE, což je už šestým rokem punkrock s emo a hardcore vlivy. V podobných vodách brouzdají další účastníci Klubobraní RYBIČKY 48, TOTÁLNÍ NASAZENÍ a NO SIDE. Oslovením klasická kytarovka snad neopovrhne objev letošní sezóny THE PROSTITUTES ani legenda porevoluční scény PRIESSNITZ nebo LETY MIMO a věříme i PANAMA, kteří se v Abatonu také objeví. Dalším nosným prvkem značky Sázavafest je určitě žánr ska, což svými saxofony podepíší skupiny FAST FOOD ORCHESTRA, TLESKAČ nebo SKA PRA ŠUPINA ze Slovenska, kde vládne dechy subtilní Gábika, která dříve dýchala ve skupině Polemic. Naprostou českou špičku se podařilo zajistit z hudebních oblastí s podtitulem elektro či dance, posuďte sami: OHM SQUARE, SKYLINE, MOIMIR PAPALESCU & THE NIHILISTS a slovenský bombónek s příchutí zvanou NOISE CUT. A protože projekty pod hlavičkou Sázavafest jsou opravdu multižánrové, doplňujeme výčet vystupujících o projekt členů legendární reggae formace Švihadlo. Ten nese název DUB-O-NET a už svým názvem napovídá o přesazích do dubového háje. Barvy Švihadla hájí jak rytmika - basa Jirka Charypar - i frontman - zpěv Vincent Richards, který bude mít tento večer ještě další úkol jako DJ systému Swamp Safari Sound Systém spolu s DJ Kayou, Hroutilem a dalšími. Abyste o nic nepřišli, přijďte už po 15:00, program je připraven až do prvního ranního metra. Využijte zvýhodněné ceny u všech dobrých předprodejců, kde je cena 200,- Kč + poplatky na místě pak 280,- Kč.

Bližší informace na sazavafest.cz a info@inpromotion.cz. Předprodej probíhá prostřednictvím portálů ticketpro.cz, ticketstream.cz a ticketportal.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY