Beatles vydají v listopadu nové album

02.10.2006 14:45 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Beatles N
© Time Inc.
I když to může znít jakkoliv nemožně, v listopadu se fanoušci Beatles dočkají nového materiálu této legendární kapely. Spekulace o možných nahrávkách, na jejichž produkci se podílí krom Paula McCartneyho a Ringo Starra i Yoko Ono a Olivia Harrison, se tedy potvrdily jako pravdivé.

Velkou zásluhu na vzniku nové desky má i kolaborace hudby Beatles v představení Cirque Du Soleil. Všechny tyto aspekty vedly Sira George Martina, legendárního producenta Beatles, a jeho syna Gilese k práci na nové desce "Love", která vyjde již v listopadu letošního roku. Pro nové album byly použity nejen archivní pásky z Abbey Road Studios v Londýně, ale i zmiňovaná hudba skupiny z představení Cirque Du Soleil v Las Vegas.

"Tato hudba byla vyhotovena pro účely show v Las Vegas, ale rozhodli jsme se ji vydat i jako nové album Beatles," uvedl Sir George. "Beatles vždy hledali nové cesty, jak vyjádřit své názory, a toto je další krok, jak toho docílit," dodal. Jaké písně se na nové desce "Love" objeví a jak velkou část bude tvořit doposud nevydaný materiál, bude zveřejněno v následujících dnech, kdy Apple Corps Ltd. odhalí přesný tracklist.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY