EXKLUZIVNĚ: Podívejte se na klip the.switch 'Peruť'

02.10.2006 11:00 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

the.switch N
© Jiří Kosnar / musicserver.cz
V květnu vyšla příbramsko-pražské skupině the.switch deska "Svit". Nutno podotknout, že deska vynikající, však se také stala na musicserveru albem týdne, předtím vyšel také průvodce. Od té doby se toho kolem crossoverové kapely stalo opravdu hodně. Nejenže slavila v červnu na parníku (kde ale nakonec kvůli všemožným trablům ani nezahrála),ale také pilně koncertovala, prodávala nahrávku "Svit" po stovkách - vlastně skoro po tisících, a natáčela v červenci klip.

Video k novému albu je na píseň "Peruť", kterážto má na "Svitu" pořadové číslo čtyři. the.switch snímek připravili ve spolupráci s mladým filmařem Krávou, který s nimi pracoval už na klipu k "Akvárku" z předchozí placky "Beautiful". "Celé natáčení probíhalo jediný den, a to jsme si na to museli ještě komplet vyklidit pódium příbramského divadla od asi dvou tun kulis," říká s nadsázkou kytarista the.switch Michal Novák. Celkově jde už o třetí snímek v historii skupiny. "Peruť" měla premiéru v sobotu v České televizi v pořadu "Pomeranč".

Internetovou premiéru si "Peruť" odbývá právě na musicserveru. Na klip se můžete podívat zde, video je ve formátu Windows Media.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY