Tématem zářijového Reportu je filmová hudba

04.09.2006 11:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 09/06 N
© facebook interpreta
NA TITULCE SUPPORT LESBIENS, UVNITŘ ROZHOVOR S PLACEBO, VELKÁ FESTIVALOVÁ REKAPITULACE ČI TÉMATICKÝ ČLÁNEK O HUDBĚ VE FILMU. NECHYBÍ PIXIES, DJ SHADOW, ROBBIE LIVE NEBO THE PROSTITUTES. PŘÍLOHOU JE CD SOUNDCZECH PLNÉ NOVINEK NA DOMÁCÍ SCÉNĚ. SUPPORT REPORT!

SUPPORT LESBIENS
Šesté album vychází co nevidět a slibuje "poněkud jiná dobrodružství". Titulní materiál kromě nové desky podrobně dokumentuje historii kapely a přináší i fotoreport z natáčení nového klipu.

DJ SHADOW
Josh Davis se rád dívá dopředu. Peníze nebo žebříčky jsou mu ukradené a prostřednictvím aktuálního CD "The Outsider" vzkazuje: Zapomeňte na "Endtroducing...", je čas jít novou cestou. Více prozradí profil Karla Veselého.

THE PROSTITUTES
Všichni o nich mluví, sami se netají ambicemi provětrat českou scénu, a přitom jejich debut sotva doplachtil na pulty obchodů. Kdo jsou The Prostitutes? Jakou mají šanci prokopat se ven? A proč se jmenují právě takhle? Odpovědi nabízí článek Lukáše Franze.

PHARRELL WILLIAMS
Ve světě černé hudby platí: Chceš-li hit, volej Pharrellovi. Největší hitmaker poslední doby sype z rukávu jedno eso za druhým. A je jedno, zda pod hlavičkou The Neptunes nebo jako teď, na sólovce "In My Mind".

CELULOID ROCK
Hudební prostředí láká režiséry už od počátku zvukového filmu. Od rocku a jazzu přes country a disco až po hippies a hip hop. Tipy, hodnocení, komentáře, soundtracky i varování před největšími braky. Světla, kamera, jedeme!

JOHN MALKOVICH
Chcete vědět, jaké je být v kůži Johna Malkoviche? Jste jedním z nejcharizmatičtějších padouchů v historii kinematografie, ženy před vámi padají na kolena a muži si tajně přejí být jako vy. Jindřich Göth zaostřuje na hereckého mistra a šperkuje jeho profil překvapivými fakty.

UCHO: INDY
Říjnová CD novinka "Hádej kdo?" dua Indy & Wich slibuje "více synťáků, nejen scratche…" Hádejte, kdo ze sestavy Audioslave, Thom Yorke, Stereolab, Syndrom Snopp nebo Lily Allen imponoval Indymu nejvíce. Prozradil i pět svých nej alb.

Live: PIXIES, ERIC CLAPTON, ROBBIE WILLIAMS (DRÁŽĎANY), FREQUENCY FEST (VÍDEŇ), WIRELESS FEST (LONDÝN), SUMMERCASE FEST (BARCELONA)...
Rozhovory: PLACEBO, THE PROSTITUTES, THE BRIDGE...
Report: VELKÁ FESTIVALOVÁ REKAPITULACE
Kauza: HRACHOVKA - průšvih sezóny?
Téma: CELULOID ROCK - hudba ve filmu
Sloupky: Na Homoli (Wohnout miluje Gotta!), Křížek, Zámek, Lipčík, Vladivojna, Simon z The Chancers, Bezr, Jana.Kom...
Smrt: SYD BARRETT
Na cestách: ČÍNA
6x SOUTĚŽ o CD, DVD a stylové oblečení
Více než 70 recenzí CD/DVD/PC games, filmové premiéry, hudební TV program, letní fotoreport, clubbing, drogová poradna, technologie, webmédia...
DEPECHE MODE, AUDIOSLAVE, RAZORLIGHT, REGINA SPEKTOR, FATBOY SLIM, WANASTOWI VJECY, VYPSANÁ FIXA, APOCALYPTICA, HRUBEŠ A MAREŠ, THE NIHILISTS...

CD příloha:

SOUNDCZECH 12

Oblíbená kompilace, mapující domácí scénu, nabízí 18 novinek. Mnohé ještě nikde nevyšly! WOHNOUT, SUPPORT LESBIENS, BUTY, VYPSANÁ FIXA, TONELESS, J.A.R., LIVING ROOM, NAVIGATORS, THE PROSTITUTES, ALICE, OBŘÍ BROSKEV, NATALIE KOCAB, THE SWITCH, CALATHEA, LANDMINE SPRING, DARK GAMBALLE, DIFFERENT D.I.S.C.O., POST-IT...

Akce: Dárkový šek Kenvelo pro každého předplatitele!

NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + CD ZDARMA.

www.ireport.cz


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY