Program Střekovské mumie je bohatší o dvě DJské hvězdy

30.08.2006 16:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Střekov N
© Václav Čermák / hrady.cz
Už jen několik dní zbývá do zahájení hudebního festivalu Colours Of Music - Střekovská mumie 2006, jenž proběhne 1. a 2. září. V pátek se návštěvníci mohou těšit jak na klubové produkce v centru Ústí nad Labem, tak i na open air na Swis Adio stage - na Vraku, v sobotu se program přesune na gotický hrad Střekov.

Ve festivalovém programu nastává několik změn. V pátek se v klubu Pomeranč místo avizovaného DJe Trávy, který je stále hospitalizován, představí DJ Kel Quadrant, Angličan, který se usadil v Praze, zakladatel legendárního anglického Quandrant sound systému. Ve své kariéře procestoval téměř celý svět, ale stále se drží ve vodách tanečního undergroundu a představuje taneční muziku, se kterou se jen tak nepotkáte. Ve svých setech se drží hlavně stylů jako deephouse či breakbeat.

V sobotu doplní trio chiloutových DJs na nejvyšší hradní terase nazvané LaNegra ChillOut vídeňský DJ a producent s britskými kořeny Adam Brown, jeden z uzlových bodů sítě DJs, producentů, promotérů, vydavatelství a hudebníků spojených se současnou elektronickou hudbou. Nečekejte od něho žádné "je skvělé hrát tady v tom skvělém městě... kde že to dneska hraju?" vystoupení bez zápalu. Tento rodilý Londýňan se skotskými kořeny je spíše inteligentní pozorovatel, vždy připraven poskytnout rady, je-li jich žádáno, a zároveň pozorný posluchač hudby snažící se nezasahovat do hudebních sfér, které sleduje či poslouchá.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY