No Name, Divokej Bill či UDG se v sobotu sejdou na Okoři

15.08.2006 14:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Okoř N
© Agentura Petřinová
Již tuto sobotu, to je 19. srpna, se uskuteční sedmý ročník tradičního festivalu pro celou rodinu Okoř 2006. Areál v podhradí bude otevřen od třinácti hodin. Samotný festival začne ve čtrnáct hodin vystoupením ústecké skupiny UDG. Hudebním fanouškům se dále představí skupina Hradišťan, písničkář Karel Plíhal, zpěvačka roku 2005 Lenka Dusilová a skupiny Prohrála v kartách, No Name, Wohnout, Divokej Bill, Chinaski, Clou a na závěr Děda Mládek Illegal Band. Festivalem bude jako každoročně provázet Šárka Kubelková, po skončení hudebního programu bude připraveno promítání filmu "Jak se loví krokodýli".

Pro návštěvníky festivalu je připraven profesionální servis včetně bohaté nabídky gastronomie, kvalitní hygienické zázemí, parkoviště, stanové městečko a dětský koutek. V areálu platí zákaz vstupu se psy. V úseku Dejvická - Okoř bude zajištěna speciální kyvadlová doprava přímou linkou označenou jako X-Okoř mezi zastávkami Dejvická - Okoř a zpět od jedenácti hodin v pravidelném intervalu po třiceti minutách, a to za jízdné 30,- Kč. Krom toho je možné využít linku PID č. 350 ze zastávky Dejvická.

Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro a Ticketportál. Děti do dvanácti let a vozíčkaři mají vstup zdarma. Část výtěžku bude podle tradice věnována na renovaci a obnovu hradu.

Aktuální informace k festivalu najdete na www.festivalokor.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY