Film o Michaelu Hutchencovi je na spadnutí

09.08.2006 09:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Michael Hutchence N
© luftworld.com
Dva hollywoodští filmaři se rozhodli natočit film o bývalém zpěvákovi skupiny INXS Michaelu Hutchencovi, aby tak zachovali odkaz, který zanechal ve svém díle.

Projekt "Slide Away" se již určitou dobu rozvíjel, ale hlavním podnětem na natočení filmu se stala dle producenta Clarka Westermana až televizní reality show "Rock Star: INXS", kde neznámí zpěváci soutěžili o Hutchencovu pozici v čele kapely. Westerman byl šokován úrovní této show a přesvědčil režiséra hudebních klipů a dobrého Hutchencova přítele Nicka Egana, který v minulosti natočil i mnoho klipů právě INXS, aby se ujal vedení projektu. "Pokud to neuděláš ty, udělá to někdo jiný. Ale výsledek nebude stejně dobrý, protože ty jsi Hutchence velmi dobře znal," řekl údajně na počátku celého nápadu Westerman Eganovi.

"Není to o tom, čím se staneme po smrti, ani příběh o tom, čím člověk je. Chceme ukázat cestu života, která se odehrává v lidské hlavě," řekl při rozhovoru dále Westerman. Kromě INXS spolupracoval v minulosti Egan například i s Oasis, Alanis Morissette, Mickem Jaggerem či Duran Duran a je ve svém oboru považován za velkého profíka.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY