Střekovská mumie procitne už za necelý měsíc

07.08.2006 15:20 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Střekov N
© Václav Čermák / hrady.cz
Za necelý měsíc odstartuje ústecký hudební nejenom open air festival Colours Of Music - Střekovská mumie 2006. Program festivalu je opět rozdělen do dvou dnů. Zatímco páteční program je situován do centra Ústí nad Labem, v sobotu se návštěvníci přesunou na gotický hrad Střekov, kde je pro ně připraven široký pelmel žánrů i vystupujících.

V pátek 1. září jsou pro návštěvníky k dispozici čtyři místa, kde se bude v rámci festivalu Střekovská mumie hrát. V baru Pomeranč čeká návštěvníky noc plná tanečních rytmů, v klubu Circus je program orientován na žánry ska a punk, v Činoherním studiu dostane prostor alternativa a experiment a na Vraku na open air scéně vyroste prostor pro vyznavače adrenalinových sportů, nadupaného rocku i hip hopu. V sobotu na hradě Střekov dostanou příležitost téměř veškeré žánry současné hudby a to na třech scénách.

S posledním měsícem před festivalem se ustálila cena permanentky na 300,- Kč. Ta opravňuje ke vstupu na všechny festivalové scény po oba dny. Na páteční produkce budou vstupenky v rozmezí od 70,- Kč do 120,- Kč. Pokud návštěvníci dorazí v sobotu na hrad Střekov před osmnáctou hodinou, zaplatí 280,- Kč, poté je vstupné na hrad Střekov za 350,- Kč. Na všech pátečních scénách bude možné opatřit si i dvoudenní permanentku za 350,- Kč.

Byl také spuštěn zrekonstruovaný web, který najdete na adrese www.strekovskamumie.cz. Ten si klade za cíl přehledně a s dostatečným předstihem informovat o všem důležitém a podstatném, co by měli návštěvníci před vstupem na Střekovskou mumii vědět. Festivalový web informuje nejenom o vystupujících, scénách a časech, ale i o možnostech ubytování, prodeji vstupenek a historii pořadatelské agentury Herozeronegro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY