Homosexuálové nejvíc milují debut Scissor Sisters

04.08.2006 07:49 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Scissor Sisters N
© rockparty.se
Legendárním The Beatles se během jejich kariéry dostalo velkého množství ocenění a poct. Tentokrát se však zbylí dva členové mohou pyšnit velmi netradičním vyznamenáním.

Jejich první album "Please Please Me" se stalo 30. nejoblíbenějším hudebním albem homosexuálů v historii. V hlasovaní britského časopisu pro homosexuály Attitude však na celé čáře vyhrálo bezejmenné album newyorské kapely Scissor Sisters. Toto album porazilo i desku skupiny Abba z roku 1976 "Arrival". Morrissey se díky albu "Vauxhall And I" z roku 1994 může těšit ze třetí příčky. V první padesátce figurují i umělci jako Elton John, Boy George, Madonna, Donna Summer či David Bowie.

První desítka nejoblíbenějších alb dle homosexuálů vypadá kompletně takto: 1. Scissor Sisters - Scissor Sisters, 2. ABBA - Arrival, 3. Morrissey - Vauxhall And I, 4. Kylie Minogue - Light Years, 5. George Michael - Older, 6. Frankie Goes To Hollywood - Welcome To The Pleasuredome, 7. Madonna - Erotica, 8. Anthony And The Johnsons - I Am A Bird Now, 9. Donna Summer - Bad Girls, 10. David Bowie - The Man Who Sold The World.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY