V Ústí nad Labem a okolí bude řádit Střekovská mumie

09.07.2006 09:16 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

J.A.R. N
© www.rap.cz
Letos opět s posledním prázdninovým víkendem otevře své brány dvoudenní hudební festival Colours Of Music - Střekovská mumie 2006, který naváže na čtyřletou tradici festivalu mapujícího českou nekomerční alternativní hudbu. Stejně jako v předchozích letech se sobotní program odehraje na hradě Střekov, v pátek naopak na různých místech v centru Ústí nad Labem.

První festivalový den proběhne jak v Činoherním studiu, kde vystoupí skupiny Longital, Ememvoodoopöká a Universal Android, tak i v hudebním klubu Circus, tam vystoupí španělská ska formace Skamarlans, kapela 2v1 a DJ Mucho. Open air scéna vyroste i na břehu řeky Labe u mostu Dr. Edvarda Beneše, u torza lodi Vrak, kde návštěvníky čekají koncerty Prago Union, Status Praesents, Hysterics a Magma Hotel. V baru Pomeranč se o páteční půlnoci představí DJ Tráva.

V sobotu se program přesune na hrad Střekov, kde bude festivalová scéna rozdělena do tří sekcí a návštěvníci festivalu si budou moci vychutnat atmosféru festivalu po celém areálu nejzachovalejší hradní zříceniny v Čechách, postavené v gotickém stylu, tyčící se na skále nad řekou Labe. Na hradním parkovišti bude největší pódium patřit hvězdám festivalu (J.A.R., Sunshine, Skyline, United Flavour), na hradní terase vznikne scéna pro klubové projekty (Bratři Orffové, Balkan Beats DJs, Gipsy.cz) a na hradní vyhlídce najde místo scéna pro DJs (Tall, Hoffee, Blue).

Cena permanentky opravňující návštěvníky ke vstupu na oba dva dny festivalu bude v předprodeji od 1. června do 31. července za 270,- Kč a od 1. srpna do 31. srpna za 300,- Kč. Vstupenka na sobotní program na hradě Střekov bude na místě v prodeji za 350,- Kč. Vstupné na páteční akce se bude pohybovat okolo sta korun. Návštěvníci budou moci využít i ubytování na studentských kolejích ve čtvrti Klíše, posilněné hromadné dopravy před startem i po ukončení festivalu.

Promotérem festivalu je tradičně Herozeronegro, generálním partnerem festivalu je po loňské úspěšné spolupráci opět Česká spořitelna.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY