Stromovka zažije Sinead O'Connor či Maceo Parkera

08.07.2006 11:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Music In The Park 2006 N
© InnerVisions
Společnost InnerVisions na sobotu 22. července naplánovala open air festival Music In The Park, který se uskuteční během dvanácti hodin v pražské Stromovce. V rámci festivalu do Prahy zavítá irská zpěvačka Sinead O'Connor i funkový král Maceo Parker.

Během celého dne se na dvou pódiích vystřídá dvanáct účinkujících skupin a umělců. Kromě Maceo Parkera a Sinead O'Connor vystoupí na akci s dovětkem "Blues and more music..." také americká gospelová legenda Blind Boys Of Alabama, spojí se zde klasická bluesová hvězda s jedním z nejslavnějších rockových kytaristů, to jest James "Blood" Ulmer a Vernon Reid (Living Colour), a přinejmenším za zmínku jistě stojí i mladičký Američan Tyler Bryant, kterého jindy nekompromisní kritici nazývají nástupcem Stevieho Raye Vaughana. České barvy budou hájit Jiří Suchý, Vladimír Mišík & ETC či legendární Radim Hladík se svým Blue Effectem.

Kromě neopakovatelného uměleckého a kulturního zážitku se návštěvníci mohou těšit na neformální jam sessions, dětský koutek s profesionálním dohledem nebo na vyjížďky na koni. Odpočinek a občerstvení naleznou nejen u klasických stánků s občerstvením, ale také v čajovnách a kavárnách.

Vstupenky jsou k dostání exkluzivně v síti Ticketstream. Prvních pět set zájemců bude mít možnost zakoupit lístky za 350,- Kč, poté cena vzroste, ale ani v den akce nepřesáhne 650,- Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY