Kytarista System Of A Down vyrukuje s novou kapelou

11.06.2006 13:05 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Daron Malakian / System Of A Down N
© Dey Martin
System Of A Down se vždy rádi pochlubí, že potenciálního materiálu mají více, než je možné vydat a nezahltit přitom trh podobně jako Prince. Hudební novináře proto už nějaký týden zajímá možnost sólových projektů okolo kapely. Odpovědí jim budiž právě vznikající formace Darona Malakiana Scars On Broadway.

"Rád bych směřoval poněkud odlišným směrem, ať už trochu více k etnu nebo k elektronice," řekl ke své nové kapele kytarista, který v prosinci minulého roku prohlásil, že má nápadů na deset alb. Scars On Broadway se představí veřejnosti už v polovině srpna na pódiu festivalu Ozzfest, po jehož ukončení čeká SOAD plánovaná delší pauza. Debutová deska Malakianovy bokovky je v plánu na léto příštího roku.

Malakian se o Scars On Broadway zmínil poprvé v lednu s tím, že neví, zda půjde o projekt, v němž bude jediným stálým členem, nebo o regulérní hudební těleso. Rozvířil tak domněnky o problémech v SOAD, které později rezolutně odmítl. "Vždycky budu členem SOAD. To se nikdy nezmění," řekl v rozhovoru pro mtv.com a dodal, že rozpad kapely v dohledné době nepřipadá v úvahu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY