Součástí červnového Reportu je DVD plné hudby a fotbalu

01.06.2006 17:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 06/06 N
© facebook interpreta
NOVÉ GRAFICE VÉVODÍ TITULKA S J.A.R. UVNITŘ NAJDETE PEARL JAM, BUTY, KEANE V BERLÍNĚ, PSH NEBO TÉMA HUDBA A FOTBAL. PŘÍLOHOU JE DVD S KLIPY, DOKUMENTY A FOTBALOVÝMI FILMY REŽISÉRA ZDEŇKA SUCHÉHO.

J.A.R.
RozJ.A.Ř.ená armáda špásu vyráží na zteč se svým šestým albem. V rozhovoru s Romanem Holým se dozvíte, zda jsou členové kapely opravdoví superheroes nebo totální nuly, proč deska zrála tak dlouho a že nejhorším týmem je parta "deseti egomaniaků trpících ztrátou soudnosti".

1. FC ROCK
Co mají společného Robbie Williams, Rod Stewart, New Order, Elton John, Damon Albarn a Iron Maiden? Obrovskou vášeň pro fotbal. Hrají, fandí, jsou majiteli klubů nebo o fotbale aspoň zpívají. Delikatesou je rozhovor s Karlem Poborským o hudbě v kabinách i v jeho přehrávači. A samozřejmě o penaltě, kterou na MS vyřadíme Brazílii.

PEARL JAM
Po šestnácti letech v první linii jsou stále při síle, aktuální album sklízí chválu, koncerty mají skvělý ohlas. Pearl Jam reagují na intenzivní dobu agresivnějším zvukem a ve svých textech stále zkoumají "temné stránky Bushe". Odhalte šifru mistra Veddera a jeho čtyř seattleských kolegů.

BUTY
Nová deska "Votom" je hodně kontrastní, vedle tradičně veselých momentů obsahuje i řádně morbidní popěvky. Je prý především "o čtyřech letech šílenství, točení a mazání". S Radkem Pastrňákem a Richardem Kroczkem rozprávěl Ondřej Fencl.

FLEA
Energický basák Red Hot Chili Peppers obnažuje své instrumentální mistrovství stejně často jako své pokérované tělo. Rock kdysi považoval za "stupidní zábavu pro neschopné blbečky". S drogami si užil své, hrál ve filmech, objevil se v The Simpsons. V portrétu Honzy Petrička se dozvíte i to, kde pan Blecha přišel ke své přezdívce.

KEANE V BERLÍNĚ
Britská trojka má těsně před vydáním druhého alba. Čerstvý materiál prezentují po evropských klubech a my za nimi vyrazili do Berlína. Nejlepší kytarovka bez kytar mimochodem přichází na chuť i strunným nástrojům!

UCHO: VLADIVOJNA LA CHIA
Nepřehlédnutelná zpěvačka skupiny Banana má vytříbený vkus. Prozradila nám svých pět nejoblíbenějších desek a podělila se o názory na Dresden Dolls, Ministry, Priessnitz, Skin nebo Hooverphonic.

Live: VÄRTINNÄ, GULO ČAR, CARDIGANS, KEANE, ČECHOMOR, STEREOLAB...
Rozhovory: ZDENĚK SUCHÝ, RYBIČKY 48, LOVE GANGSTERS, KAREL POBORSKÝ, PSH, BUTY
Report: RUSKO A JÁ očima Michala Malátného
Styl: nejnovější TATTOO TRENDY
Na Homoli: WOHNOUT o ničem a o všem
Křížek: BLUE EFFECT on the road
Zámek: JAN HAUBERT z Visacího zámku a jeho punkový sloupek
Smrt si říká rock`n`roll: NICK DRAKE
Bubák: FLEA ("umím dvě věci: prudit a hrát na basu")
Na cestách: PERU
Recenze CD/VHS/DVD
Filmové premiéry + novinky
6x SOUTĚŽ o CD, DVD a suvenýry RHCP
Komiks Kurt Report č. 64
Hudební TV program
Přehled akcí a festivalů, novinky, fotoreporty, technologie, PC hry, style...
STO ZVÍŘAT, MORRISSEY, TOOL, MATYSIAHU, SKIN, RYTMUS, BEN HARPER, GNARLS BARKLEY, SUZANNE VEGA, PIXIES...

DVD zdarma:

DRY VIDEOS
rock'n'ball

Skvost pro hudební i fotbalové fanoušky! 160 min. klipů, dokumentů z jejich natáčení a jako speciální příspěvek k fotbalové horečce pět filmů o českých reprezentantech. Vše v režii Zdeňka Suchého.
MONKEY BUSINESS, GULO ČAR, WALK CHOC ICE, BUTY, SEXY DANCERS, SUPPORT LESBIENS, NOVEMBER 2ND, BSP, KAREL POBORSKÝ, VLADIMÍR ŠMICER, JAN KOLLER, TOMÁŠ ROSICKÝ a mnoho dalších.

Ukázky z DVD a další info na www.ireport.cz.

Akce: Oblečení Dreevee pro každého předplatitele!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY