První ročník Metropolitního festivalu zavítá do Abatonu

18.05.2006 07:56 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

metropolitní festival
© metropolitnifestival.cz
Dne 19. května se na dvou scénách v pražském Abatonu vystřídají v rámci prvního ročníku Metropolitního festivalu různorodé hudební směry. Akci zahájí v 18 hodin nadějný český bigbeat Tazafarou, následovat budou Prago Union, notoricky známí svou skladbou "Sklep". Pro labužníky přijde opravdová lahůdka v podobě skupiny kNot Photogenic v čele s charismatickou a věčně veselou Charlie One (zpěvačka skupiny Ohm Square) a MC Mustardem.

Zajímavostí večera bude první živé vystoupení zpěvačky Victoria se svou vlastní kapelou. Exotická interpretka původem z Jihoafrické republiky natočila na sklonku roku 2005 své debutové album "This is me!", které na koncertě představí. Další hosty, skupiny jako Hypnotix či 100 °C, publiku netřeba představovat. Poslední koncert s aktuálním repertoárem odehrají v Abatonu Penneři strýčka Homeboye (PSH). Kapela už totiž připravila nové album, které bude pokřtěno v klubu Retro 30. června.

Po skončení živé produkce nastoupí DJs Mucho, Damalistik (FR), B. Rocka, Orion, Subdega a Admirál Kolíbal.

Cena vstupenky na místě 250 Kč, v běžných předprodejích 200 Kč + poplatky. Více informací naleznete na stránkách metropolitnifestival.cz nebo na emailu info@inpromotion.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY