Obálku nového Reportu obsadil Prince

06.05.2006 13:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 05/06 N
© facebook interpreta
NA OBÁLCE PRINCE, UVNITŘ READY KIRKEN, ANETA, DISGRAFIX, KRYŠTOF MICHAL NEBO AXL ROSE. EXKLUZIVNĚ THE STREETS VE VÍDNI, TÉMATEM JE FENOMÉN R'N'B A NECHYBÍ KOMPLETNÍ PŘEHLED FESTIVALŮ. K TOMU VŠEMU CD S NOVÝMI ČESKÝMI HITY.

PRINCE
Funkový matematik má za sebou léta úspěchů i trablů. Po lítém boji o uměleckou svobodu se nedávno zaskvěl vynikajícím albem "3121". Na posledních deset let jeho kariéry se v obsáhlém článku (který se čte jako detektivka) zaměřil Karel Veselý.

READY KIRKEN
Něco se děje, naznačuje název aktuálního alba. Tuto skutečnost potvrzuje i Michal Hrůza v rozhovoru s Romanem Jirešem.

POT A SAMET R'N'B
Hudba, která okupuje pulty i obrazovky MTV. Kde končí póza a začíná hudba? Odkud se vlna zájmu o r'n'b vzala? Kdo byl první? A "umíme" ho i u nás? Nejúspěšnější interpreti, nejlepší alba, nejvlivnější producenti.

ANETA LANGEROVÁ
Aneta stojí na prahu přelomového okamžiku. Za sebou má úctyhodnou řádku ocenění, před sebou pomalu se rodící druhou desku. "Chci to nejlepší od nejlepších lidí," svěřuje se do diktafonu Daniela Folprechta.

AXL ROSE
Nejdřív svými megalomanskými excesy rozmetal jednu z nejzásadnějších skupin 90. let, aby posléze bavil celý svět sliby ohledně comebacku. Možná, že Guns N' Roses ještě neřekli poslední slovo...

THE STREETS LIVE
Mike Skinner dorazil se svojí kapelou do vídeňského "kultruthausu". Kromě reportu z koncertu pro vás máme i to nejdůležitější z odpolední tiskovky.

UCHO KRYŠTOFA MICHALA
Zpěvák Support Lesbiens má stále nejraději stará alba Suicidal Tendencies nebo Bad Brains. Ale co když mu pustíte např. Skyline, Prince, Gulo čar či ##Queensrÿ#Queensr-255##;che?

Live: THE STREETS, IVA BITTOVÁ, NO NAME, DIVOKEJ BILL, SKYLINE, PROHRÁLA V KARTÁCH...
Rozhovory: READY KIRKEN, ANETA LANGEROVÁ, DISGRAFIX, POST-IT, ARAKAIN
Report: VIBRATIONS z Prahy i Brna
Na Homoli: WOHNOUT a úskalí festivalových mikrofonů
Křížek: Démon INTERNET očima Honzy Křížka
Zrcadlení: KRYŠTOF ve studiu
Smrt si říká rock'n'roll: NICK DRAKE
Bubák: AXL ROSE (nové album rozhodně už letos!)
Na cestách: ŠPANĚLSKO
Recenze CD/VHS/DVD
Filmové premiéry + novinky
6x SOUTĚŽ o nová CD, vstupenky, oblečení a elektroniku
Komiks Kurt Report č. 63 (aneb Courtney Love na tripu s Kate Moss)
Kompletní hudební TV program
Přehled akcí, novinky, fotoreporty, technologie, PC games
PLACEBO, RED HOT CHILI PEPPERS, MICHAL PAVLÍČEK, J.A.R., GORILLAZ, OHMEGA WATTS, NIERIKA, PINK, HOUPACÍ KONĚ, FLAMING LIPS, MASSIVE ATTACK...

CD zdarma:

SOUNDCZECH 11

Reprezentativní výběr novinek na domácí scéně. Zavedená jména i nová krev: Sto zvířat, Priessnitz, Vypsaná fiXa, Nierika, Skyline, Gulo čar, Roe-Deer, Cocotte Minute, Temperamento, kNot Photogenic a mnozí další.

Ukázky všech skladeb na www.ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY