Hvězdami Summer Of Love budou Kraftwerk

04.05.2006 12:36 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Summer Of Love plakát N
© facebook interpreta
Jako hlavní hvězdy na letní taneční festival Summer Of Love přijedou němečtí Kraftwerk. Akce proběhne v sobotu 19. srpna u Pardubic.

Pro všechny fanoušky elektronické hudby se letošní Summer Of Love stane zážitkem na celý život. Pokud je možné označit někoho na elektronické scéně titulem "legenda", pak jsou to jedině Kraftwerk. Za 35 let své existence představili světu svou vizi hudby tak silně, že zcela zásadně ovlivnili všechny hudebníky, DJe a producenty na celé planetě. Bez jejich desek by tu jen velmi těžko bylo cokoliv tak, jak to známe dnes - house, techno, hip hop, EBM, electro, trance, breakbeat, drum'n'bass, acid, electronica. V letošním roce si pro své kultovní koncerty vybrali a potvrdili pouze čtyři místa: festival SonneMondSterne v Německu, Grieghallen v Bergenu v Norsku, Sentrum Scene v Oslo ve Švédsku a Summer Of Love v Česku.

V sobotu 19. srpna vše začne od 14:00 v Pardubicích na dostihovém závodišti. Headlinery letošního Summer Of Love 2006 jsou již zmínění Kraftwerk. Je připraveno sedm pódií: hlavní SEMTEX CELEBRATION pódium, elektroklashové GLOBAL STATION, NUMARK TECHNO pódium přinese pořádný techno nášup, fanoušky trance jistě potěší TRANCED WAVES pódium. Ti, co rádi zlomené beaty, si letos přijdou na své na BREAKZ IN THE JUNGLE pódiu, houseoví labužníci najdou své perly na HOUSE CLASSIXX pódiu a pro odpočinek si bude možné zajít na CHILL LOVE pódium. A kdo se tam představí? Třeba DJ Tiga, Elektrochemie, Adam Freeland, Space DJZ, Michael Burian, Northern Lite.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY