Nové desky pro 18. týden

30.04.2006 05:00 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Příští týden se na pulty hudebních obchodů stěhují nové desky od seattleských legend Pearl Jam, britské kytarovky Snow Patrol, rappera T.I., psychedeliků Mystery Jets, newyorských rapperů Mobb Deep, alternativních rockerů Taking Back Sunday, pop-rockerů Goo Goo Dolls, písničkářky Jewel, slovenských Desmod a r'n'b hvězdy Jaheima.
Pokud se v úterý 2. května vydáte do obchodů s hudebními nosiči, měly by tam na vás čekat následující novinky...

Pearl Jam - Pearl Jam (Sony BMG)
web / myspace / preview / psali jsme

Pearl Jam - Pearl Jam
Fanoušci seattleské grungeové legendy čekali na nové album čtyři roky, což je zatím nejdelší mezera mezi deskami Pearl Jam. Je to jejich první album na labelu J Records. Prvním singlem je skladba "World Wide Suicide", která se v Kanadě stala prvním singlem na čele žebříčku jen na základě prodeje downloadů. Poslechnout si ji můžete na jejich Myspace. Produkce desky se ujal Adam Kasper. Naši recenzi na desku si můžete přečíst zde.
Snow Patrol - Eyes Open (Universal)
web / myspace / preview / psali jsme

Snow Patrol - Eyes Open
Rocková kapela ze Severního Irska se snaží navázat na své veleúspěšné třetí album "Final Straw". První singl se jmenuje "You're All I Have", za oceánem desku propaguje skladba "Hands Open", jejíž video je k vidění na jejich webu, kde si můžete také poslechnout ukázky ze čtyř nových skladeb. Album produkoval Garret Lee a ve skladbě "Set The Fire To The Third Bar" hostuje kanadská folková zpěvačka Martha Wainwright.
T.I. - The King (Warner)
web / myspace / preview / psali jsme

T.I. - King
Čtvrté album amerického rappera z Atlanty se zdá být jeho zatím komerčně nejúspěšnějším, když doputovalo i na vrchol žebříčku Billboardu. Mohutně ho propaguje Top 3 hit "What You Know". Na albu jsou ke slyšení i jeho kolegové Jamie Foxx, Young Jeezy, Pharrell, Common, UGK, beaty mu dodali Just Blaze, Mannie Fresh a Swizz Beatz. Čtyři skladby jsou ke slyšení na jeho webu, kde jsou i klipy k "What You Know", "Ride Wit Me" a "Front Back".
Mystery Jets - Making Dens (Warner)
web / myspace / preview / psali jsme

Mystery Jets - Making Dens
Jeden z velkých objevů britské hudební sezóny se jmenuje Mystery Jets a právě po několika EPčkách vydává své debutové album. Shrnuje čtyři skladby z předchozích singlových nahrávek a přidává několik nových. Aktuálně desku propaguje singl ""The Boy Who Ran Away", nová verze "You Can't Fool Me Dennis" vyjde v nejbližší době. Čtyři skladby z alba jsou ke slyšení na jejich Myspace.


Mobb Deep - Blood Money (Universal)
web / myspace / preview / psali jsme

Mobb Deep - Blood Money
Rapová dvojka, která zažila největší slávu v polovině 90. let, se vrací s novým albem. Je ostře sledováno hlavně díky tomu, že vychází na labelu 50 Centa, který se na něm objevuje celkem v šesti skladbách, včetně "Outta Control (Remix)", který Mobb Deep po letech znovu vrátil do žebříčků. Prvním singlem z desky je "Put 'Em In Their Place", který je k vidění například zde, další dvě skladby jsou ke slyšení na jejich Myspace.
Taking Back Sunday - Louder Now (Warner)
web / myspace / preview / psali jsme

Taking Back Sunday - Louder Now
Newyorská kapela vydává své první album na velkém labelu. Desku propaguje singl "MakeDamnSure", jehož klip je k vidění na webu kapely, skladbu "Error Operator" budou znát fanoušci ze soundtracku k filmu "Fantastic Four", na novém albu se ale objevuje v odlišné verzi. Produkce desky se ujal Eric Valentine. Čtyři skladby z desky jsou ke slyšení zde.


Goo Goo Dolls - Let Love In (Warner)
web / myspace / preview / psali jsme

Goo Goo Dolls - Let Love In
Americké pop-rockové trio vydává své osmé album. Je na něm zařazena i skladba "Better Days", která původně vyšla před rokem jako nealbový singl, i její b-strana "Give A Little Bit". Aktuálním singlem je "Stay With You" a všechny tři zmíněné skladby lze slyšet na webu kapely, včetně jejich klipového zpracování. Desku produkoval zkušený hitmaker Glen Ballard.


Jewel - Goodbye Alice In Wonderland (Warner)
web / myspace / preview / psali jsme

Jewel - Goodbye Alice In Wonderland
Písničkářka z Aljašky Jewel vydává po třech letech nové album, které jí produkoval Rob Cavallo. Album je ohlašováno jako její návrat k folkovým kořenům. Na desce je ke slyšení i nová verze skladby "Fragile Heart", která byla už na posledním albu "0304". Prvním singlem je skladba "Again And Again", která je k poslechu v Audio playeru z jejího webu.


Desmod - Uhol pohľadu (Sony BMG)
web / myspace / preview / psali jsme

Desmond - Úhol pohladu
Kapela z Nitry vydává své páté album, které ja na Slovensku zlaté jen na základě objednávek obchodů. Natočili ho v pražském studiu Sono za měsíc práce, první singl se jmenuje "V dolinách" a je to skladba původně nazpívaná slavným slovenským zpěvákem minulosti Karolom Duchoňom.


Jaheim - Ghetto Classics (Warner)
web / myspace / preview / psali jsme

Jaheim - Ghetto Classics
Veleúspěšný r'n'b zpěvák vydává i v Evropě své třetí album, které v únoru startovalo na vrcholu amerického žebříčku. Natočil ho po třech letech od poslední desky a za oceánem ho propagoval singl "Everytime I Think About Her" s rapperem Jadakissem. Aktuálním singlem je skladba "The Chosen One", který je ke slyšení na první stránce jeho webu, kde je k vidění také videoklip.




DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY