Moby řekl NE Madonně

23.06.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Moby
© Q Online
Moby je v poslední době opravdu v kurzu. Jeho skvělé album "Play" se stále výtečně prodává a navíc za něj různě po světě získává spousty ocenění. Zaslouženě. O spolupráci s ním projevilo zájem spousta slavných osobností, ale on se jim spíše vyhýbá. Nedávno na sebe prozradil, že odmítl dokonce spolupracovat i s Madonnou.

Madonna
© facebook interpreta
Důvodem není to, že by se mu její hudba nelíbila, naopak, přiznal, že se mu velmi líbí její hlas a že je opravdu talentovaná a i když by s ní rád spolupracoval, není producent, ale samostatný umělec. Začalo se mu totiž stále více dělat muziku "na sebe" a už nemá moc chuti dávat svůj talent do nahrávek jiných lidí. I proto víceméně přestal remixovat a to má na triku remixy i pro Michaela Jacksona, Prodigy, Davida Bowieho či dokonce Metallicu. Do budoucna sice spolupráci s Madonnou neplánuje, ale možná že přece jen udělá nějaký ten remix.

Moby je v současné době stále na turné, ale už začíná pracovat na své nové desce. Uvidíme, jestli bude stejně dobrá a úspěšná jako "Play".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY