Punkýši No Use For A Name hodlají zbořit Abaton

13.04.2006 10:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

No Use For A Name plakát N
© facebook interpreta
V rámci svého evropského turné se v Praze zastaví dvě z předních kapel amerického vydavatelství Fat Wreck Chords. Budou to No Use For A Name ze severní Kalifornie a The Lawrence Arms z Chicaga. Po jejich boku vystoupí i další atraktivní těleso: parta Versus The World ze Santa Barbary. Je tedy jisté, že v sobotu 22. dubna bude v prostorech pražského Abatonu pěkně horko.

No Use For A Name snad ani není třeba představovat. Tato čtveřice dokázala za necelých devatenáct let své existence získat v rámci nezávislé scény takový úspěch, o jakém se leckdy nesní ani mnohým "mainstreamovým" kapelám, které získají zdánlivě úžasnou nabídku od major-labelu, jenž však mnohdy kapelu po krátké době "zazdí". N.U.F.A.N. několikrát procestovali USA, Evropu, Jižní Ameriku, Austrálii i Japonsko a názvy jejich alb zní snad všem lidem, zajímajících se o pop-punk nebo skate-punk.

The Lawrence Arms z Chicaga představují novou vlnu emo-punkových kapel, vycházejících ve svých základech z legendárních spolků jako Jawbreaker, Leatherface nebo Hot Water Music. V jejich hudbě můžete najít jak vlivy jmenovaných kapel, tak moderní zvuk současného punk-rocku a obojí je dohromady smícháno bez jakéhokoliv náznaku křeče. Tato trojice chlapíků s punkovou historií spolu hraje od roku 1999 a za tu dobu stihla vydat několik alb na indie-labelu Mikea Parka Asian Man Records a poslední tři na Fat Wreck Chords.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY