Vibrations rozproudily jih Moravy, teď míří do Prahy

08.04.2006 14:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Vibrations plakát N
© facebook interpreta
DJové zvučných jmen rozvibrují díky 14. dubna všechna tři křídla Průmyslového paláce v Praze. Těšit se můžete na hvězdy jako Eric Prydz, Andy Cato, Tom Middleton, High Contrast, Scratch Perverts, Bauchklang a spoustu dalších. V Brně už mají Vibrations úspěšně za sebou. Kosheen DJs, Darren Emerson a Above & Beyond rozvibrovali v hale Rondo přes 5 tisíc tanečníků. Vstup na festival si přitom můžete zařídit prostřednictvím 2 SMS zpráv.

Poprvé se v Česku představí švédský DJ a producent Eric Prydz, autor megahitu "Call On Me". K absolutní špičce elektronické hudby patří už řadu let i projekt Groove Armada, jehož polovina, Andy Cato, na Vibrations v Praze také vystoupí. Do české metropole přijede i nekorunovaný král drum'n'bassu High Contrast z respektovaného vydavatelství Hospital Records a špičkoví rakouští beatboxeři Bauchklang, kteří si vloni zcela podmanili publikum vyprodaného Paláce Akropolis.

Zajímavé je, že na tento festival si nemusíte kupovat lístky. Vstup si můžete zařídit pomocí SMS přes stránky www.vibrations.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY