Mel C. na EURO 2000

20.06.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Mel C.
© facebook interpreta
Mel C., která se postupně stává nejslavnější a nejúspěšnější ze současných členek Spice Girls, se dnes objeví na fotbalovém stadiónu. Jak asi už tušíte, nebude hájit čest své země na trávníků v kopačkách, ale zazpívá tam.

Mel se totiž rozhodla podpořit britský tým (a samozřejmě i propagovat sama sebe) na fotbalovém šampionátu EURO 2000, a proto dnes vystoupí na stadiónu v belgickém Charleroi, kde se odehraje zápas mezi Británií a Rumunskem. Mel zazpívá samozřejmě před zápasem a to svůj nový singl (vyjde však až za měsíc) s názvem "I Turn To You". Kromě toho, že si s ní její pravděpodobný budoucí hit budou moci zazpívat britští fotbalisté (a mezi nimi i manžel její kolegyně ze Spice Girls David Beckham), uslyší ji samozřejmě i spousta diváků u televizních obrazovek, což rozhodně není špatná reklama.

Mel C. čtvrtý singl ze svého alba původně vydávat neměla, ale po obrovském úspěchu "Never Be The Same Again" se pro to přece jen rozhodla. Na podzim se také vydá na turné po Británii, i když na stejnou dobu je naplánováno nové album Spice Girls. Jsem zvědavý, jak to vše zvládne.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY