Stáhněte si nový singl United Flavour ft. Caba 'Bad Mouth'

25.03.2006 15:20 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

United Flavour N
© facebook interpreta
O pražské kapele United Flavour se loni hodně mluvilo. Jejich letní demo "United Flavour EP" sklízelo příznivé ohlasy a skupina pilně koncertovala. Půl roku po zmíněném EP už má nadnárodní kapela hotový první velký singl. Jmenuje se "Bad Mouth" a hostuje na něm rapper Caba. Pokud vás zajímá, jak zní projekt hudebníka z Pobřeží slonoviny se španělskou zpěvačkou a hostujícím rapperem, kteří navíc ještě žijí v Praze, pak si skladbu určitě stáhněte.

V hudbě United Flavour uslyšíte dancehall, latino, soul i r'n'b a spojení s hip hopem proto bylo naprosto přirozené. Ostatně s kapelou někdy vystupuje i zambijský rapper Henrym D. Tentokrát se ale mikrofonu ujmul Cába, rapper dvojice Caba & Side. Ti loni debutovali na Bbarak Records deskou nazvanou prostě "The Album". Společný singl United Flavour a Caby má dvě verze, kromě rockové, kterou si můžete stáhnout níže, bude k dispozici i dancehallová verze. Píseň najdete také na CD "Soundczech - Best Of 2005", které vyšlo jako příloha časopisu Report.

Skladbu "Bad Mouth (Rock Version)" od United Flavour a Caby si můžete stáhnout zde v plné verzi. Ukázka stejné písně je zde, ukázka z dancehallové verze je tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY