Jana Kratochvílová zrekapituluje svou třicetiletou kariéru

10.03.2006 11:57 - Pavel Novák | foto: facebook interpreta

Jana Kratochvílová - Best Of
© facebook interpreta
Kontroverzní zpěvačka a majitelka nezaměnitelného hlasu Jana Kratochvílová se opět vrací. Ačkoliv ještě nedávno tvrdila, že minulost ji nezajímá a ve třetím tisíciletí se musíme dívat jen dopředu, nyní vydává pod značkou Suprahon výběr rekapitulující celou její třicetiletou kariéru, tedy od roku 1976 až po současnost.

Najdeme na něm nejznámější hity jako "V stínu kapradiny", "Dlouhá bílá žhoucí kometa" nebo "Copánky". Zastoupení najdou i písničky z poslední řadové desky "Uriel" a chybět nebudou ani dvě nové skladby, které Jana opět nahrála se svou kapelou Armadeica. Kromě toho plánuje zpěvačka na letošní rok odehrát v České republice několik koncertů.

Výběrové album Jany Kratochvílové vyjde 24. března a bude obsahovat následující skladby: V stínu kapradiny, Copánky, První váhavé svítání, Mám ráda tvůj smích (I Love To Love), Song (Sing-Sing), Trajler BX 60, Smaragdové lasery, Milování za svítání (Jdi hned ráno), Starý šenk, Publikum tvé jsem já, No a co, Rok (Urodzajny rok), Dlouhá bílá žhoucí kometa, V žáru, Archanděl spásy, Holčička na měsíci, Lásky zlatovlásky, Pra-pra-pra, Total tonic.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY