Žebřík odstartuje Dan Bárta

01.03.2006 16:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Žebřík 2005 logo N
© facebook interpreta
Slavnostní vyhlášení výročních cen ŽEBŘÍK 2005 KIT KAT MUSIC AWARDS, které proběhne v pátek 10. března v plzeňském DK Inwest, bude zahájeno ve 20 hodin koncertem Dana Bárty & Illustratosphere. Na hlavní scéně se během večera dále představí Clou, Monkey Business, The Nihilists nebo Aneta Langerová.

Mezi jednotlivými koncerty bude uděleno celkem 30 cen v deseti kategoriích podle výsledků čtenářské ankety časopisu REPORT a webu iREPORT.cz. V anketě bylo možné hlasovat do 28. února a její vítězové obdrží tradiční sošky Tančící R výtvarníka Václava Česáka.

Na hlavní pódiu se také odehraje křest prvního DVD Michala Pavlíčka "Story 1982-2006", které je exkluzivní přílohou březnového REPORTU, soutěž s Anetou Langerovou o nový iPod či originální taneční vystoupení - to vše pod moderátorskou taktovkou režiséra Zdeňka Suchého. Druhá Nescafé stage bude ve znamení hip hopu. Vystoupí zde formace Prago Union, která představí svůj výtečný debut "H.D.P.", dále rapper Kunny se svým novým repertoárem, brněnské trio Disgrafix rovněž s novými skladbami a program zakončí svým party setem oblíbený DJ Wich.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY