Podívejte se na klip The Streets 'When You Wasn't Famous'

28.02.2006 05:00 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

The Streets - When You Wasn't Famous
© facebook interpreta
O Mike Skinnerovi bylo dlouho slyšet jen díky zprávám bulvárních listů, které popisovaly jeho lapálie s alkoholem a gamblingem. Těmto problémům je ale snad už konec, The Streets vydávají v dubnu nové album "The Hardest Way To Make An Easy Living" a ochutnávkou je první singl "When You Wasn't Famous". Na nosičích vychází až koncem března, ale už ho hrají rádia a k vidění je i klip. Z něho můžete posoudit, jak se divoký život celebrity na Skinnerovi podepsal.

"When You Wasn't Famous" je první singl z chystané třetí desky The Streets. Na CD a vinylu vychází 27. března a o b-stranách singlů nebo případných remixech zatím nepadlo ani slovo. Skinner v písni popisuje, jak je jednoduché sbalit holku, když jste celebrita, samozřejmě svým typickým humorem, který předvedl na předchozích dvou albech. Album "The Hardest Way To Make An Easy Living" se objeví na evropském trhu 10. dubna. Bude obsahovat jedenáct skladeb a podle tracklistu na něm nenajdete žádné hosty.

Klip The Streets "When You Wasn't Famous" si můžete prohlédnout ve formátu Windows Media pro rychlé a pomalejší připojení nebo ve formátu Real Media pro rychlé a pomalejší připojení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY