Silent Stream Of Godless Elegy hlásí fůru novinek

24.02.2006 08:01 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Silent Stream Of Godless Elegy N
© Redblack
Držitelé Anděla 2004 v kategorii hard & heavy Silent Stream Of Godless Elegy vnadí své fanoušky na nové EP, slibují čerstvý materiál, dokončují videoklip a chystají se vyrazit na pódia česká i zahraniční. Kapela se navíc objeví i na připravované desce svého producenta Tomáše Kočka, zpěvačka Hanele se mimo to zůčastnila také nahrávání písně "Fresh Trash", která se objeví na slibovaném počinu slovenských Waltari Digitus In Recto.

První zmiňovaná novinka, minialbum "Osamělí", je připravena k vydání a obsahuje česky a polsky nazpívané skladby z desky "Relic Dances" plus další bonusový materiál. Při této příležitosti kapela pořídila videoklip, jenž čeká ještě dodatečná studiová úprava. EP bude prodejné samostatně, bude však k dispozici také jako součást limitované edice "Relic Dances", která co nevidět vyjde za hranicemi.

Mimo domácí kotlinu se SSOGE chystají také na koncerty, a to prostřednictvím holandské agentury Flip Met Hoed, která pro ně na podzim připravuje turné po Německu, Francii a několika dalších zemích. Hrát hodlá kapela samozřejmě také pro české publikum, jisté jsou zatím tyto koncerty:

11.3. - Ponorka, Pardubice
17.3. - M-Klub, Valašské Meziříčí
8.4. - Milotice u Kyjova (Bloodfest)
14.4. - Ponorka, Kralupy nad Vltavou
22.4. - Svatoboj, Brno (Metalswamp)
19.5. - Mix, Chropyně u Přerova
27.5. - letní kino, Hranice
1.7. - Spálené Poříčí (Basinfire Fest)
8.7. - Hroznová Lhota (26. sraz Lhot a Lehot)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY