Hiphopeři The Pharcyde se valí na Prahu

15.02.2006 07:53 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Pharcyde N
© facebook interpreta
D Smack U Promotion a Abaton Production přivážejí záhy po slavných francouzských Saian Supa Crew další lahůdku pro hiphopové publikum, prvotřídní americké rapperské duo The Pharcyde. Vystoupí 8.března od osmi večer v Abatonu, můžete s nimi oslavit Mezinárodní den žen.

Američtí rappeři The Pharcyde začínali z kraje 90. let v sestavě Slimkid, Fatlip, Imani a Bootie Brown debutem "Bizarre Ride II The Pharcyde" (1992). V současnosti z nich zbylo duo ve složení Booty a Imani, které staví na zvuku, který kdysi sami vytvořili. I když se bývalý kvartet zredukoval na duet, jejich hudba je nyní snad ještě novátorštější a výraznější.

The Pharcyde jsou ve světě profláknutí hlavně díky veleúspěšnému singlu "Passing Me By" z alba "Bizarre Ride". Na rozdíl od v té době nejznámějšího gansta rapu byli obrovskou změnou především díky svým propracovaným textům. Ačkoliv tito rappeři zažili spoustu pádů, problémů a konfliktů, ze zlobivých chlapců Bootyho a Imaniho vyzráli profíci, kteří si nyní váží svých fanoušků jako málokteří jejich kolegové.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY