Chocolate Jesus rozpohybovali 'Kaleidoskop'

13.02.2006 14:31 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Chocolate Jesus N
© chocolatejesus.cz
Už tomu bude rok, co chrudimská pop-rocková parta Chocolate Jesus vyslala do světa EP "Biograf", jež slíbila rozšířit v plnohodnotné album. Jeho dotočení tehdy odhadovala na červen 2005, ukázalo se však, že půjde o proces o něco zdlouhavější. Že na desku fanoušci nečekají marně, napovídá nejnovější počin kapely, první videoklip k singlové písni "Kaleidoskop".

Jeho režii dostal na starost Michal Kudláček, jehož kvalit už využila například Aneta Langerová nebo Vypsaná fiXa, s níž Kudláček momentálně spolupracuje na realizaci prvního DVD, nesoucího záznam koncertu fiXy v ostravském klubu Fabric. Dle tiskového prohlášení Chocolate Jesus by už měl být klip ke "Kaleidoskopu" skoro hotov, kdy a zda vůbec se dostane do televizních pořadů, je ale zatím velkou neznámou.

Chocolate Jesus mají za sebou koncerty s kapelami Vypsaná fiXa, Miou-Miou, November 2nd či Gang Ala Basta, dále účast na řadě festivalů po celé republice včetně českobrodského Rock For People, i vlastní miniturné Igitour 2004. Co se týče nahrávek, zatím museli jednat na vlastní pěst, přičemž si nevedli vůbec špatně: Hrála je rádia Most, Radio 1, Černá hora, Krokodýl či Radio Life, s EP "Slaná káva" dokonce zvítězili v hitparádě hudebního pořadu České televize "Poprask". Materiál pro debutovou desku už by měl být natočen, termín vydání ale zatím kapela nezveřejnila.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY