Divokej Bill obsadil obálku nového Reportu

31.01.2006 09:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 02/06 N
© facebook interpreta
Z obsahu:

DIVOKEJ BILL
Úvalská úderka dokončuje čtvrté album. Navštívili jsme je ve studiu během závěrečných mixů. Kromě povídání o desce zbyl čas i na rekapitulaci dosavadní kariéry, kamarádství s Anetou, zážitky z turné s Levellers, problémy s opilci, údiv nad vlastní popularitou nebo nástin smělých plánů.

THE STROKES
S aktuálním albem sbírají samou chválu. Na kapelu, která "promázla stará vrata garážového rocku" se v obsáhlém materiálu zaměřil Jan Petričko.

INDY & WICH
Patří mezi nejsledovanější a služebně nejstarší hiphopové osobnosti v Česku. Svou pozici hodlají brzy stvrdit novou deskou. Nejen o hovězím a nevraživosti s nimi rozprávěl Marek Pros. "Kapely si tady všechno vzkazují přes časáky," tvrdí Indy. A co vzkazují vám? "Kdybyste věděli, jak je to se Sámerem, smáli byste se."

SKA! SKA! SKA!
Styl, vyznačující se frenetickou rychlostí, nakažlivým rytmem a koncentrovanou radostí, existuje v různých podobách již více než 40 let. Na příběh ska, od jamajských začátků přes laškování s punkem i jazzem až po současnost, si posvítil Radim Bartík. Nechybí výčet hlavních představitelů, včetně domácích, a top alb.

SKYE EDWARDS
Zdálo by se, že poté, co byla "odejita" z Morcheeby, bude sympatická vokalistka zahořklá až běda. Opak je pravdou. Rozhodnutí svých bývalých chlebodárců chápe, těší se na věci příští a svůj sametový hlas posílá do světa v podobě první sólové desky. V rozhovoru se bez rozpaků vyjadřuje i ke své nástupkyni Daisy.

DEPECHE MODE TOUR
Turné zbožňovaných Britů se přesunulo do Evropy. Podrobnou reportáž z koncertu v Drážďanech můžete okamžitě porovnat s tím, co se později událo v Sazka Areně. Jako třešničku na černočerném dortu nabízíme fotky z natáčení klipu "Suffer Well" a snímky z US Tour!

UCHO MOIMIRA PAPALESCU
O jeho Nihilistech mluví všichni a všude, Mirek Papež však nespí na vavřínech a připravuje nástupce ceněného CD "Analogue Voodoo". Svůj vytříbený vkus i rozhled mezitím uplatnil v konfrontaci s nahrávkami INXS, The Darkness, I AM X nebo Emira Kusturici v rámci oblíbené rubriky.

Live: PRAGO UNION, FUGEES, GZA, CLAWFINGER, JAROMÍR NOHAVICA, GULO ČAR, PEHA...
Rozhovory: CHIKI LIKI TUA, PLUTO, SKYE EDWARDS, INDY & WICH
Retro: PŮLNOC S ANDĚLEM posedmé, ŽEBŘÍK V OBRAZECH 92-04
Na Homoli: Sex, drogy a big band WOHNOUT
Zrcadlení: RICHARD KRAJČO o Ivě
Smrt si říká rock'n'roll: HERBIE MANN
Jak to žije v Savojských Alpách
Recenze CD/VHS/DVD
Filmové premiéry + novinky
6 x SOUTĚŽ o zimní bundy, CDs nebo DVD Limp Bizkit
Jubilejní komiks Kurt Report č. 60
Kompletní hudební TV program
Přehled chystaných akcí, hot news, hi-fi novinky, technologie, adrenalin, fotoreporty, PC games, drogová poradna, clubbing...
PLACEBO, MASSIVE ATTACK, HYPNOTIX, IAN BROWN, KEANE, PATTI SMITH, P.O.D., kNOT PHOTOGENIC, MICKEY ROURKE, MINDWAY, JAMES BLUNT, KAISER CHIEFS, INCUBUS...

CD zdarma:

SOUNDCZECH 10: BEST OF 2005

Mezi rekordními 19 skladbami najdete CLOU, WOHNOUT, KRYŠTOF, DANA BÁRTU, VYPSANOU FIXU, -123 MIN., GAIA MESIAH, EOST, ale i nevydané raritky AL-YAMAN, UNITED FLAVOUR nebo HYPNOTIX.

Více informací najdete na adrese www.ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY