Pet Shop Boys zremixovali Madonnu

04.01.2006 14:23 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pet Shop Boys N
© facebook interpreta
Britské duo Pet Shop Boys remixy skladeb svých kolegů neprodukuje zrovna často, ale když už, vždy se jedná o zajímavou práci. V minulosti například na diskotéky a do tanečních rádií dostali své verze "Girls And Boys" od Blur nebo "Mein Teil" Rammstein, nyní je o remix požádala samotná královna popu.

Madonna se v několika rozhovorech svěřila, že spolu s producentem její poslední desky "Confessions On A Dancefloor" Stuartem Pricem jsou oba fandové Pet Shop Boys a album čerpá i z jejich hudby, proto žádost o remix není až takovým překvapením. Do práce dostali nový singl "Sorry", přičemž zpěvák Neil Tennant do remixu přidal i své vokály. Prozatím není známo, zda remix PSB vyjde na nějakém komerčním formátu, nebo zda bude vyslán jen ve formě promokopií klubovým DJům.

Britské duo také donahrávalo své nové album "Fundamental", které by mělo vyjít v půlce dubna. Potvrzený tracklist je následující: God Willing, Minimal, The Sodom And Gomorrah Show, I'm With Stupid, Psychological, I Made My Excuses And Left, Integral, Numb, Luna Park, Casanova In Hell, Twentieth Century a Indefinite Leave To Remain.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY