Report s Korn na titulce jde do obchodů

04.01.2006 08:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 01/06 N
© facebook interpreta
Z obsahu:

KORN
Bylo jich pět, loni zeštíhleli na kvarteto. Jejich muzika však léty narostla do titánských rozměrů. Titulní článek rekapituluje dvanáct let kariéry, nechybí informace o novém albu nebo o vtipném videoklipu plném hiphopových hvězd. O svůj světonázor se s vámi rád podělí frontman Jonathan Davis.

NEJPAMÁTNĚJŠÍ KONCERTY
Johnny Cash ve Folsom Prison, Nirvana v Readingu, Live Aid, The Who, Beatles na střeše, Hendrixův set na Woodstocku... Desítku nejvýznamnějších koncertních událostí posledních čtyřiceti let shrnuje, glosuje a kritickým zrakem měří Roman Lipčík.

ZUZANA SMATANOVÁ
Sympatická zpěvačka bere na Slovensku útokem Aurely i Sláviky a během turné s Chinaski si podmanila i české publikum. "Necítím se u vás jen jako trpěný host," libuje si v rozhovoru s Romanem Jirešem.

JAN ŠVANKMAJER
Osobitý výtvarník a obdivovaný režisér se v nejnovějším filmu "Šílení" nechal inspirovat temnými povídkami E.A. Poea stejně jako legendárním zvrhlíkem, markýzem de Sadem. Ideální příležitost podívat se na jeho tvorbu pěkně zblízka.

THE RASMUS
Image tvrdých hochů a popově líbivé melodie. Jde to dohromady? Ale jistě! "Rádi mícháme dohromady severský folklór s Nirvanou a Metallikou," svěřují se finští The Rasmus. Melancholii mají v krvi, ale na hutné kytary nedají dopustit. A prý zase rádi brzy přijedou.

CHINASKI TOUR
Turné Music Bar nemá v historii kapely obdoby. Chinaski vidělo a slyšelo přes 100 000 lidí, skupina sklízí úspěchy v anketách i prodejních žebříčcích. Přinášíme tři různé pohledy na koncerty - z Brna, Českých Budějovic a pražské T-Mobile Arény.

UCHO EMY BRABCOVÉ
Jaké to je, když Khoiba předskakuje slavným The Cure? A jaké to je, když Emě pustíte Supercrooo, Wohnout nebo System Of A Down? Nejen o tom si Vlasta Beránek povídal se zpěvačkou v rámci oblíbené rubriky Ucho.

ŽEBŘÍK 2005
Seznamte se s redakčními tipy a hlasujte pro svou oblíbenou skupinu, zpěváka, album atd.! 10. března v Plzni se na slavnostním vyhlášení dozvíte výsledky. Hrát k tomu budou Dan Bárta, Monkey Business, Clou, Aneta Langerová, Moimir Papalescu a přední hiphopové kapely.

live: RICHARD MÜLLER, SIMPLY RED, CANDY DULFER, LENKA DUSILOVÁ, TATA BOJS, LEVELLERS, STO ZVÍŘAT, CHINASKI, STEREO MC'S...
Rozhovory: JIŽNÍ PIONÝŘI, ZUZANA SMATANOVÁ, BRATŘI ORFFOVÉ, THE RASMUS
Na Homoli: WOHNOUT drogy nebere
Zrcadlení: RICHARD KRAJČO za 5 minut dvanáct...
Smrt si říká rock'n'roll: CHRIS WHITLEY
Jak to žije v Lisabonu
Recenze CD/VHS/DVD
Filmové premiéry + novinky
6 x SOUTĚŽ o vstupenky, CDs nebo Madonniny kalhotky
Komiks Kurt Report č. 59
Hudební TV program
Přehled akcí, hot news, hi-fi novinky, fotoreporty, PC games, drogová poradna, clubbing, adrenalin, technologie...
RAMMSTEIN, KATE BUSH, PETER GABRIEL, TRABAND, OZZY, ROBBIE, INXS, MADONNA, CHUMBAWAMBA, THE DARKNESS, LIVE 8 DVD, MOBY, PEARL JAM, DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE…

DVD zdarma: ŽEBŘÍK 2004 / GINGA - THE SOUL OF BRAZILIAN FOOTBALL

Dokument z finálového večera 13. ročníku čtenářské ankety Žebřík nabízí koncerty, rozhovory, pohledy do zákulisí a kompletní přehled vítězů v jednotlivých kategoriích. Celé show vévodil moderátor Zdeněk Suchý, živě vystoupili UDG, Ready Kirken, Kryštof unplugged, Mig 21, Pražský výběr nebo Chinaski. "Fotbalový" film Ginga je strhujícím dokumentem o sedmi talentovaných hráčích z Brazílie. Každý pochází z jiné části země, ale všichni mají ten úžasný dar, kterému se nedá říci jinak než "ginga" a který najdete právě jen u fotbalových mágů z Brazílie. Užijte si jejich technické parádičky, obrovské fotbalové srdce a spletitou cestu za velkým snem - být nejlepší. Video ukázky z obou filmů jsou na iReport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY