Cee-Lo a Jazze Pha slibují šťastnou hodinku

03.01.2006 10:55 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Cee Lo Green & Jazze Pha - Happy Hour
© facebook interpreta
Těžko je přehlédnete. A to nejen proto, že oba váží hodně přes sto kilo. Jazze Pha je jeden z nejvyhledávanějších producentů a ve svých skladbách se rád hlásí o autorství a rapper Cee-Lo Green je respektovaný hiphopový vizionář už od časů Goodie Mob. Teď se spojili, aby natočili album "Happy Hour".

Album vyjde v únoru a už teď ho ohlašuje skladba "Happy Hour", kterou propaguje videoklip (k vidění na stránce projektu). Na desce se objeví také zpěvačka Ciara, které Jazze Pha napsal hitový singl "1, 2 Step", a Pussycat Dolls, jež zase pro změnu dluží Cee-Lo, od kterého dostaly singl "Don't Cha". Dalšími hosty budou Aaron Hall, Mannie Fresh, Keith Sweat a Nate Dogg. Cee-Lo a Jazze Pha se potkali při natáčení singlu "In Da Wind" Trick Daddyho a padli si do oka. Na albu nebude chybět ani první společná skladba "Disco Bitch", kterou napsali jako poctu zesnulému funkatýrovi Ricku Jamesovi.

Cee-Lo deskou otevře nabitý rok. Zároveň totiž dokončuje svůj projekt s DJ Dangermousem Gnarls Barkley a bude také natáčet nové album zreformovaných atlantských hiphopových legend Goodie Mob.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY