Monkey Business rozparádí předvánoční Prahu

16.12.2005 11:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Monkey Business N
© R. Černý
Jako tradičně vystoupí Monkey Business ve velkém sále pražské Lucerny v čase předvánočním, a to v sobotu 17. prosince. "O překvapení nebude jistě nouze, jen žádnou velkolepou afterparty neočekávejme, i když by se mezi nimi našel někdo, kdo má narozeniny, jelikož v Lucerna Music Baru je 80's party, umělci musí se soustředit na následný umělecký výkon den poté v Mělníku," stojí na jejich webu. A také je třeba shánět dárky.

Ten největší dárek však nesporně obdrží vítěz Egotomboly v podobě soukromého koncertu skupiny kdekoliv, který bude vylosován v průběhu koncertu spolu s výherci dalších cen... Je velmi pravděpodobné, že management přimhouří oči a nechá vhodit do egoboxu vyplněnou egokartu těsně před koncertem ty, kteří z vážných důvodů tak ještě neučinili, ale prokáží se platnou vstupenkou či zakoupí CD "Kiss Me On My Ego".

Takže si to ještě jednou zopakujme: Monkey Business stejně jako každý rok i letos potěší předvánoční Prahu svým bombastickým show. Opět to bude ve velkém sále Lucerny, tentokrát v sobotu 17. prosince.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY