Na kompilaci 'Back To Mine' se objeví novinka The Prodigy

08.12.2005 10:46 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

The Prodigy N
© www.xfm.co.uk
Stejně jako mnozí interpreti před ním, sestavil i Liam Howlett z kapely Prodigy playlist pro účely kompilace "Back To Mine". A přidal jednu novinku z vlastní dílny.

Na rozdíl od kolegů, kteří kompilovali skladby od konkurence, dopustil se Liam příjemné změny. Album bude obsahovat novinku The Prodigy. Skladba se jmenuje "Wake The Fuck Up" a vyjde 13. února. Nová studiová deska kapely je prý v plánu, očekávat ji můžeme příští rok.

A jaké skladby na "Back To Mine" uslyšíme? Liamovi se líbí tyto: The Prodigy - Wake The Fuck Up, Queens Of The Stone Age - Feelgood Hit Of The Summer, Public Enemy - Welcome To The Terrordome, The Third Bardo - I'm Five Years Ahead Of My Time, Vatican DC - Smiling Dogs, Dolly Parton - Jolene, P.I.L. - Rise, Max Romeo - Chase The Devil, Meat Beat Manifesto - Radio Babylon, Wood Allen - Airport '89, Method Man - Release Yo' Self (Prodigy mix), Noreaga -Nothing, The Specials - A Message To You Rudy, The Stranglers - Peaches, The Jam - In The City, ELO - Livin' Thing.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY