Nové album SuperCrooo je posunuto o týden

07.11.2005 16:55 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

SuperCrooo - České kuře: Neurofolk
© facebook interpreta
Nové album kontroverzní rapové sestavy SuperCrooo nevyšlo toto pondělí, jak jsme informovali v pravidelném článku o nových deskách, ale objeví se na trhu až za týden. "České kuře: Neurofolk" se tak dostane na pulty definitivně 14.listopadu.

Asi nejočekávanější domácí rapová deska roku od dvojice Phat a Hack vychází rok a půl po jejich debutu "Toxic Funk", který přinesl na domácí poměry nezvykle ostré texty a také v českém hiphopu zatím neslyšené electro instrumentálky. Nové album by mělo být podle serveru Boombap.cz ještě tvrdší než debut, což naznačuje pilotní singl "Korleone / Kde jsou?". SuperCrooo desku na webu svého vydavatele Nejbr Beats komentují takto: "Neurofolk je to nejlepší, co jsme kdy udělali. Je to konkurenceschopnej produkt, celosvětově. (...) Po tomhle albu se jasně usadí hierarchie na scéně. Éra Indy a Wich je pryč." Křest desky proběhne 18. listopadu v pražském klubu Roxy.

"České kuře: Neurofolk" nebude první album, které letos Phat a Hack vydají, v létě totiž vyšla bezejmenná deska jejich bočního projektu Dixxx. Tam se spojili se spolupracovníky Ristem (taneční projekt Over3) a Lucasem Skunkwalkerem. První jmenovaný míchal i nové album SuperCrooo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY