Písňová opera R Kellyho pokračuje

03.10.2005 18:28 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

R Kelly N
© facebook interpreta
R Kelly bude pokračovat ve vyprávění veleúspěšného příběhu "In The Closet". V květnu a červnu posílal rádiím s týdenním odstupem pět kapitol, které si za oceánem získaly obrovskou popularitu. Příběh ale nebyl dokončen.

Teď se tedy "In The Closet" dočká svého finále. R Kelly nachystal sedm dalších epizod, které by měly pokračovat tam, kde skončila pátá epizoda. Šestý díl "In The Closet" budou americká rádia vysílat už za týden. Další díly budou následovat znovu v týdenních odstupech. Na začátku listopadu pak všechno vyvrcholí vydáním zfilmovaného příběhu DVD "Trapped In The Closet Chapters 1-12". R Kelly odzpíval (či snad odvyprávěl) příběh muže, který podvede svoji ženu, aby zjistil, že ona podvádí jeho, také na svém posledním albu "TP.3 Reloaded". Na bonusovém DVD bylo prvních pět dílů vidět zfilmovaných, samozřejmě s R Kellym v hlavní roli.

Filmové DVD nebude jediným projektem zpěváka pro předvánoční trh. Firma Jive také ohlásila na 8. listopadu kolekci "Remix City Vol.1", kde se budou nacházet alternativní verze Kellyho hitů jako "Bump N' Grind", "Ignition", "Step In The Name Of Love" a také zatím nevydaná skladba "Feelin' On Yo Booty" s hostujícími YoungBloodz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY