Britney Spears je nejvíce sexy... podle žen!

23.05.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© facebook interpreta
Co dělá ženu sexy? Podle britského časopisu FHM určitě ne spousta mužů, se kterými strávily noc nebo dráždivé fotky v pánských časopisech. Z ankety mezi čtenáři totiž vyplynulo, že nejvíce sexy je mladičká Britney Spears. Na druhé straně musíme podotknout, že o jejím vítězství rozhodly hlasy pouze zástupkyň ženského pohlaví, ale i tak. Je docela zajímavé, že podle žen je nejvíce sexy dívka, která nedávno prohlásila, že je panna a zůstane jí až do svatby. Pravda je, že její oblečení mnohdy provokuje, ale úspěch podobných mladičkých hvězd (ať už dívčích či chlapeckých) je ponejvíce založen na sexu. Minulý rok se Britney ve stejné anketě umístila až na 25. pozici, takže letošní postup ji určitě potěší. Kdo ví, jestli ovšem její matku. Docela by mě zajímalo, kdo ze známých zpěvaček je nejvíce sexy podle vás...

V jiné oblasti, a zrovna té, která je jí daleko bližší, se však Britney zas až tak nedaří. V Británii totiž její nové album "Oops... I Did It Again" v prvním týdnu po vydání nedosáhlo na první příčku, jak se všeobecně předpokládalo, ale musela se spokojit s místem druhým. Před ni se totiž dostala jiná žena, s mnohem vycizelovanějším repertoárem a mnohem lepšími hlasovými schopnostmi, totiž Whitney Houston. Prodala totiž více kusů než Britney své nové dvouCD kompilace největších hitů "Whitney - The Greatest Hits".

V Americe, kde nová alba vycházejí až v úterý a hitparáda je známa většinou ve středu, se očekává, že Britney jednoznačně dosáhne na vrchol, ale nechejme se překvapit. Třeba kromě Whitney čeká v záloze i někdo jiný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY