Pharrell Williams bude debutovat jako Skate Board P

19.09.2005 08:19 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Pharrell Williams N
© hiphopworld.nl
Už má vlastní oděvní značku, produkuje hity pro ostatní hvězdy, ale na sólovou desku teprve čeká. Pharrell Williams se dočká 15. listopadu, kdy mu vyjde debut "In My Mind". Představí se na něm pod jménem Skate Board P.

Desku zatím ohlašuje singl "Can I Have It Like That", který natočil s Gwen Stefani. Je to teprve druhý Pharrellův sólový singl v rotacích rozhlasových stanic, před dvěma lety poprvé zabodoval s "Frontin'". Posledních pět let se často objevoval jako hostující zpěvák v celé řadě skladeb, které produkoval s Chadem Hugem pod značkou The Neptunes. Z těch nejznámějších to byly "Drop It Like Its Hot" Snoop Dogga, "Pass The Courvoisier Part II" Busty Rhymese nebo "Boyz" Britney Spears. Navíc vydal dvě alba s kapelou N.E.R.D.

Dá se očekávat, že album bude plné slavných hostí, kteří budou Pharrellovi vracet jeho dobré služby. Kromě Gwen Stefani je ale ohlášený jen Diddy. Z hudebníků, se kterými Pharrell poslední dobou spolupracoval, by se na něm mohli objevit i jazzový zpěvák Jamie Cullum, rappeři Clipse, Q-Tip nebo zpěvačka Vanessa Marquez.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY