Na Cosmic Tripu zlomí pár beatů také D-Bridge

04.06.2005 11:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

D-Bridge N
© facebook interpreta
Na festivalu Cosmic Trip, který proběhne 22. a 23. června u Teplic, se blýskne také mistr zlomených beatů D-Bridge. Někdejší člen rozpadlé formace Bad Company bude jednou z hvězd akce, a proto o něm několik vřelých slv napsala česká DJka IM Cyber:

Tři rychle rozebraná alba, jedenáct singlů, tři týdny na vrcholu britských žebříčků tanečních alb, řada remixů, web, ze kterého se stal největší drum'n'bassový server na světě, čtyři celosvětová turné, spousta času stráveného ve studiu... Takhle by se dal shrnout několikaletý život Bad Company, ze kterých začal D-Bridge utíkat k vlastním projektům během nahrávání třetího alba "Shot Down On Safari". "Všichni jsme se dostali do stádia, ve kterém jsme se chtěli vyjadřovat každý po svém bez toho, abychom to museli stále před někým obhajovat. Měli jsme v hlavách nápady, které jsme chtěli zrealizovat. Hlavní problém kapel je, že projevuješ jen část sebe. Jako muzikant chceš být ale někdy sobec a ukázat lidem, co v tobě je na sto procent. Bad Company nám vytvořili na tenhle rozjezd vynikající podmínky," vzpomíná na zásadní zlom ve své hudební kariéře D-Bridge.

Po odchodu z "bécéček" se Darren pustil do koprodukce druhého album Spaceka Vintage High-tech a začal spolupracovat s hiphopovým labelem Curvatia Music. Na drum'n'bassovou scénu se v sólovém kabátě uvedl singlem "Libra/The Bridge" na svém novém labelu Exit, mnohem větší ohlas ale sklidil následující vinyl "True Romance/Bellini" (Metalheadz Platinum). D-Bridgovy skladby a remixy najdete dále na labelech Quarantine, RAM, Bingo, Liquid V, Trouble On Vinyl a několika dalších. V dohledné době se snad můžeme těšit i na první D-Bridgovo album. To si ale Mistr White musí nejdřív najít čas na dovču v Japonsku. Přesně tam by totiž mělo album vzniknout.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY