Ricky Martin v Hříšném tanci 2

15.05.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ricky Martin
© Allstar
Ricky Martin svou první eponymní deskou nazpívanou v angličtině dobyl srdce mnohých dívek a žen po celém světě, které ho, když zpíval ve španělštině, samozřejmě nezaregistrovaly a po několika velkých hitech ("Livin' La Vida Loca" či nyní "Private Emotion") se rozhodl zúročit svou nabytou slávu i na filmovém plátně, se kterým má ovšem už několik zkušeností, ale ne v příliš známých snímcích.

Nyní by se ovšem měl objevit v předpokládaném kasovním trháku - pokračování slavného "Hříšného tance", v jehož prvním díle (z roku 1987) hlavní role vytvořili Patrick Swayze a Jennifer Grey a který i u nás každá dívka viděla alespoň pětkrát (a některé i víckrát...). O pokračování se čas od času mluví už několik let, ale většinou se mělo za to, že hlavní role vytvoří opět stejní herci. Postupem času, kdy se o filmu jednalo, však přece jen zestárli. Příběh by se měl odehrávat v Miami a točit by se měl okolo majitele hotelu z původního filmu, který teď vlastní noční klub na South Beach.

Martinovu přítelkyni (nebo co bude ve filmu vlastně představovat) by měla hrát Natalie Portman, která za měsíc začíná natáčet druhou epizodu Hvězdných válek. Snímek budou produkován společně Miramax Films a Artisan Entertainment. Těšíte se? To zas bude proplakaných kapesníků...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY