Pražskou Celnici promění Chameleon Party

12.05.2005 08:47 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Chameleon Party plakát N
© facebook interpreta
Na jednu jedinou noc se v sobotu 21. května design interiéru Music Clubu Celnice kompletně přemění od stropu až k podlaze a vypukne tam Chameleon Party: Step Ahead. V tomto metamorfózou prošlém předním pražském klubu jako vrchol noci vystoupí mezinárodní DJská hvězda Kiko Navarro, a to spolu s dalšími headlinery klubu Pacha, kteří se na dvou tanečních parketech s oddělenými zvukovými systémy potkají s dnes již legendárními "pouštěči" a hudebníky z pražského Roxydustu.

Na Pacha Stage vystoupí mezinárodní DJská hvězda, resident světově proslulého klubu Pacha Mallorca - Kiko Navarro. Podpoří ho DJ Brian a DJ Mario. Na Roxydust Stage jim budou přátelsky kontrovat dnes již legendární pražské talenty a autoři slavných Shake parties, roxydustoví DJs Loutka, Formi a Mucho.

Stylem jedinečná módní návrhářka Kateřina Hubálková se svojí uměleckou značkou Kokso přítomným modelkám na tělo přímo na party vytvoří a naaranžuje originální a s tématem Step Ahead spjaté modely, které svými progresivními kadeřnickými kreacemi doplní zkušený vlasový ilusionista Kuba Hájek se svým salonem Aquattro.

Všechny informace týkající se Chameleon Party najdete na www.liveexperience.info a www.celnice.com.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY