Skutečná liga dá šanci amatérským rockerům

29.04.2005 17:39 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Skutečná liga N
© www.skutecnaliga.cz
V době velkých akcí Česko hledá SuperStar, v níž je k úspěchu třeba velkého pěveckého talentu, a Coca-Cola PopStar, jež si klade za podmínku demonahrávku kapely, se společnost N.S.E.F. Production rozhodla uspořádat Skutečnou ligu, soutěž pro amatérská rocková tělesa, po kterých nechce nic než základní informace.

Soutěž je určena pro amatérské kapely hrající hudební styl spadající do kategorie rock. Je v jistém smyslu výjimečná, jelikož všechny zúčastněné kapely odehrají svůj program v maximální délce pětačtyřiceti minut naživo v profesionálních pražských zkušebnách Music Zone. Z časových důvodů se prvního ročníku může zúčastnit maximálně 240 kapel, z nichž po kvalifikaci postoupí šedesátka do dvanácti vyřazovacích kol, jež se uskuteční v areálu pivovaru Ferdinand v Benešově u Prahy. Do semifinále jde tucet kapel, finále v pražském Abatonu se zúčastní polovina z nich.

Porotu soutěže vytvoří zástupci společností N.S.E.F. Production, zkušeben Music Zone, Pivovaru Benešov, Audiopro a hudební odborníci. Vítězi bude uhrazen měsíční pronájem profesionální zkušebny, devadesát hodin ve studiu, cena vydání vlastního CD (kompletní album včetně videoklipu) a padesátiprocentní sleva při nákupu do 100 000,-Kč od firmy Audiopro. Druhé místo znamená měsíc ve zkušebně, volné studio na šedesát hodin, cena vydání CD (kompletní album včetně videoklipu) a 30% sleva při nákupu do 50 000,-Kč od firmy Audiopro, bronzovou medailí je pak měsíc ve zkušebně, 30 hodin ve studiu a cena vydání CD. Krom vydání kompletního alba mají první tři vítězové slíben také videoklip. Další ceny jsou prozatím překvapením.

Více informací včetně úplných podmínek a přihlášky pro kapely najdete na www.skutecnaliga.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY