Revoluční Us3 míří do Prahy

17.04.2005 13:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Us3 N
© facebook interpreta
Legendární formace v čele s Geoffem Wilkinsonem konečně zahraje v České republice. Kdo tento projekt zná podle názvu, ví bezpečně, na co se může 20. dubna v Roxy těšit. Pokud si nemůžete vzpomenout na žádnou z jejich hitovek ("Cantaloop", "Snakes") podle jména, vězte, že Us3 ovlivnili celou generaci posluchačů po celém světě, dali pojmu jazz nový, posunutý rozměr a přiblížili jej širokému posluchačstvu.

Neskutečným způsobem zkombinované jazzové samply Blue Note Records, černý groove a rytmus, ležérní, ale přesto inteligentní rap, latino, živí muzikanti. To jsou suroviny, ze kterých Geoff už patnáct let, vždy s překvapivými obměnami, míchá pochutiny vhodné jak k poslechu doma, tak k tanci ve vašem oblíbeném baru nebo klubu - jedním výrazem a v pravém smyslu slova - pohoda.

Buďte si jistí, že koncert ve středu 20. dubna v Roxy bude jedním z nejlepších tohoto roku. Jako speciální host se před vystoupením samotných Us3 představí bývalý člen Scratch Perverts, jeden z nejlepších "turntablistů" světa - DJ First Rate.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY