Mark Lanegan opět opustil Queens Of The Stone Age

08.04.2005 14:22 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Queens Of The Stone Age N
© www.qotsa.com
Až do zveřejnění podrobných informací o novinkové desce "Lullabies To Paralyze" žila fanouškovská základna kapely Queens Of The Stone Age v domění, že jak dlouholetý basák kapely Nick Oliveri, tak i zpěvák Mark Lanegan s QOTSA už nemají nic společného. Druhého jmenovaného však kapela nejen přizvala na nové album, ale rozhodla se vzít ho s sebou i na koncerty amerického a evropského turné. Avšak jen co se zabydlel, už je zase všechno jinak.

Před několika dny Lanegan kapelu opět opustil, a sice uprostřed amerického turné. Zlí jazykové mluví o rozbrojích mezi ním a leaderem QOTSA Joshem Hommem, oficiální prohlášení skupiny tato tvrzení popírá a vysvětluje náhlou změnu zpěvákovým vyčerpáním: "Kapela by byla ráda, aby se co nejdříve zotavil, a mohl se tak vrátit na turné Queens. Joshua a Mark už řeší, kdy to zhruba bude možné."

Novinkové album "Lullabies To Paralyze" je k dostání od 21. března. Evropská etapa turné k jeho vydání zasáhne i Českou republiku - 20. června kapela vystoupí v pražském klubu Roxy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY