Fat Joe musel pozdržet album, chybí mu práva na samply

25.03.2005 18:03 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Fat Joe N
© facebook interpreta
Nové album rappera Fat Joe se bude jmenovat "All Or Nothing". Původně se mělo objevit na trhu koncem dubna, ale kvůli problémům s autorskými právy samplů se jeho vydání odsouvá na konec května.

Jižanský rapper stál před otázkou, zda inkriminované skladby z desky vyřadit, nebo pokračovat v dalších jednáních s držiteli autorských práv. Zvolil druhou variantu, a deska se tak mírně pozdrží. Na albu uslyšíte také R Kellyho, Mashondu a Nellyho, kterému bude Fat Joe dělat parťáka na americkém turné. Producentských úkolů se na "All Or Nothing" ujali mimo jiné i Timbaland, aktuálně velmi úspěšný Scott Storch nebo Swizz Beatz. Venku už je první singl, který se jmenuje "So Much More".

Fat Joe patří mezi nejúspěšnější americké rappery, pochází z Bronxu a na jeho deskách najdete silné vlivy latinskoamerické hudby. Vydal zatím čtyři alba, největší úspěchy ale slavil jako hlava kapely Terror Squad, jejichž "Lean Back" patřil mezi nejúspěšnější hiphopové skladby loňského roku. V žebříčcích momentálně boduje společně s Mariah Carey ve skladbě "Hold You Down".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY