Hardcorové novinky

29.03.2000 05:00 - Antonín Kocábek | foto: facebook interpreta

Po předloňském výtečném počinu Virtu-ritual by již měla být na světě další deska brněnské astrální hydry - pánů Polyho, Klímy a Black Druma alias kapely INSANIA, do které promítli svůj úspěšný loňský americký pobyt.

U vydavatelství Samuel Rec. vyšlo nové album skupiny SUFFER - When The Whales Die… Můžete si ho koupit díky distribuci Silver Rocket. Suffer jsou prý na něm hodně rychlí, melodičtí a pěkně nadupaní. Šéf Silver Rocket je přirovnává ke kapelám Lifetime nebo Good Riddance. Pro milovníky rychlých temp je to určitě to pravé ořechové.

Prvního dubna jde dnes už známý a respektovaný domácí producent a muzikant Ondřej Ježek do studia Kamarád (##!!!###) nahrávat debutový vinylový singl se skupinou ESGMEQ. Kapela prý míchá Nation of Ulysses, Cows, Ac/Dc, The Yah-Mos a Rye Coalition. Hrubě a živelně.

Táborská kapela WAAWE se už už chystá na vydání nového cédéčka v podobě digipacku pod společnou péčí labelů Minority Rec. a Siver Rocket. Desku v květnu podpoří i evropské turné.

Chystá se i společný singl skupin POINT a ANYWAY. Point prý nejspíš přispějí skladbou Yellow Hut, Anyway zařadí Waterfalls.

POINT a WAAWE můžete společně naživo vidět 30.3.2000 ve Strahovskému klubu 007.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY