Korn spáchají mimo jiné cover Ozzyho

03.12.2004 14:56 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Korn
© www.korn.cz
Studiové plány nu-metalistů Korn dostávají ostřejší obrysy. Kytarista James "Munky" Shaffer potvrdil serveru Billboard.com, že krom původní studiové novinky skutečně vyjde také album postavené na coververzích známých rockových písní. Na tracklist už prý Korn zařadili "Diary Of A Madman" Ozzyho Osbournea, "Head Like A Hole" skupiny Nine Inch Nails, "One" od Metallicy a také "God Of Emptyness" z dílny Morbid Angel. Deska nazvaná "Korn Kovers" je naplánovaná na duben příštího roku.

Jak již bylo řečeno, v přípravách je také album původních písní. Kapela již stihla natočit čtyři písně, které původně chtěla utajit, aby se nedostaly do rukou internetovým pirátům. Z tohoto důvodu Korn ještě nedávno tvrdili, že na desce teprve pracovat začnou a vydání odhadují až na listopad. Pravda je ta, že se 2. ledna nu-metalisté vrátí do studia desku dokončit a vydají ji už někdy na přelomu jara a léta. "Rozhodně zní mnohem progresivněji, než staří Korn," řekl o ní Shaffer.

Aby toho nebylo málo, v plánu je také DVD obsahující hlavně záběry z letní šňůry Projekt Revolution Tour. Vyjít by mělo na sklonku zimy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY